Instal·lacions, performances i recorreguts sensitius

S O S (Subjecte d’Obsolescència Silent)

Recorregut immersiu – Cartografia sonora

Vols fer un recorregut immersiu sonor pel Barri Vell de Girona? El recorregut es farà a través de les veus i experiències dels seus propis habitants que ens explicaran l’evolució del barri i com ha estat colpit per la gentrificació.

El projecte SOS (Subjecte d’Obsolescència Silent) és una iniciativa artística comunitària que busca ampliar la riquesa del paisatge sonor del Barri Vell de Girona mitjançant estratègies de visibilització i preservació sostenible del seu patrimoni. Es posa èmfasi en la importància de conservar l’heterogeneïtat de la comunitat de veïns i veïnes que s’està veient afectada per processos de substitució veïnals causats per la gentrificació. En aquest sentit, es vol involucrar i donar veu a la comunitat local, així com compartir les conseqüències i possibles solucions sobre els processos d’aquest fenomen creixent i la importància de la preservació de la identitat de Barri.

PROJECTE ARTÍSTIC COMUNITARI realitzat conjuntament amb el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Vell, la Plataforma Més barri menys pisos turístics, PAH del Gironès i veïns i veïnes del Barri Vell.

Pots fer el recorregut pel teu compte amb un mòbil: www.art-crea.org (et podràs descarregar àudios i mapa).
Visita guiada: Dissabte 25 a les 19h (cal inscripció prèvia). https://www.girona.cat/agenda/inscripcions/index.php?id=237561&ta=age

Dia:

Dissabte 25 i diumenge 26 de maig

Durada:
1h
Horari:

Pel recorregut amb auriculars: d’11h a 19:30h.

Preu entrada:

Gratuït

Entrades: