Exposició col·lectiva d'arts visuals a la Casa de Cultura

Mi mamá me mima

Dibuix al pastel

“Mi mamá me mima” és una sèrie de dibuixos fets amb pastels a l’oli que narren els sentiments d’una filla envers la seva mare. Es tracta d’una obra íntima i a la vegada universal perquè encara el repte agredolç de ser filla i de ser mare.
La maternitat encarna ambigüitats com la fortalesa i la fragilitat: “capaç de teixir la tela dels afectes, capaç també de poder-hi acabar atrapada”.

PROJECTE GUARDONAT AMB LA MENCIÓ D’ART JOVE 2023. INUND’ART, amb la col·laboració de la Coordinació Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya de Girona, atorga la Menció a un/a jove d’entre 18 i 30 anys nascut o resident a les comarques gironines i participant en la modalitat d’arts visuals d’Inund’Art 2023.
Aquesta Menció especial ofereix a l’artista seleccionat/da:

  • La possibilitat de rebre assessorament tècnic del projecte i acompanyament en l’adaptació a l’espai expositiu.
  • Remuneració de 1.500 € en concepte d’honoraris i producció.
  • L’organització de diverses exposicions per tal de mostrar la seva obra. Concretament, al Museu de la Mediterrània a Torroella de Montgrí, la Sala d’Art Jove a Barcelona i Ca l’Anita a Roses.

Lloc: Casa de Cultura de Girona (planta baixa)

Horari: Del 3 al 4 de juny: d’ 11h a 20h. Del 6 de juny al 30 de juny: de dimarts a divendres d’11h a 20h i dissabtes d’11h a 18h

Inauguració: 2 de juny a les 18h (2n pis)

Visita guiada i comentada pels artistes