Exposició col·lectiva d'arts visuals a la Casa de Cultura

Com s’hi juga?

Instal·lació audiovisual

La Fiona i la Michelle, al llarg de la seva trajectòria artística, han fet obres que desafien les convencions (la saviesa acceptada, les normes socials, les idees populars, allò que s’amaga a l’espai liminar de la nostra cultura).

Aquí reflexionen sobre la influència de les modes musicals com el Reggaeton cap als més joves. Com s’hi juga demana als oients que qüestionin el que es presenta com a “guai” per les discogràfiques i els productors compromesos a maximitzar els beneficis a qualsevol preu. La música hipersexualitzada afecta les actituds, el comportament, les relacions i l’autoestima dels nens (que encara no són conscients del contingut). La indústria musical aprofita ritmes enganxosos per vendre discos basats en una fantasia heteronormativa de dominació masculina i submissió femenina. Existeix música que valora la igualtat dels gèneres, és LGBTQ+ inclusiva i que respecta l’amor sense violència, però creiem que s’escolta poc a les ràdios populars.

Lloc: Casa de Cultura de Girona (planta baixa)

Horari: Del 25 al 26 de maig: d’ 11h a 20h. Del 27 de maig al 29 de juny: de dimarts a divendres d’11h a 20h i dissabtes d’11h a 18h

Inauguració: 24 de maig a les 19h (2n pis)

Visita guiada i comentada pels artistes