Exposició col·lectiva d'arts visuals a la Casa de Cultura

12 segons de foscor

Exposició fotogràfica

“Dotze segons de foscor” és un projecte de base fotogràfica que ens introdueix, des d’un territori concret de l’Uruguai, a una proposta sensorial vinculada amb una necessitat universal: l’acció de veure. Fugint del documentalisme i acariciant allò merament sensorial, aquesta sèrie ha estat creada des de l’extrem conceptual i tècnic, capturant amb l’escassa llum que ens ofereix el territori quan el sol decideix caure. Així com el propi territori proposa, el projecte està concebut també al límit, per a ser observat a l’extrem.

Fruit d’un naufragi, el far regna invencible en l’extrem de les dues costes, proporcionant l’única llum que permet veure-hi, cada dotze segons de foscor. La intuïció i els sentits més bàsics es converteixen en protagonistes per a calmar la inquietud que impera, tan humana i tan animal: la necessitat de veure, situar-se, trobar-se. Saber tornar.

Lloc: Casa de Cultura de Girona (planta baixa)

Horari: Del 3 al 4 de juny: d’ 11h a 20h. Del 6 de juny al 30 de juny: de dimarts a divendres d’11h a 20h i dissabtes d’11h a 18h

Inauguració: 2 de juny a les 18h (2n pis)

Visita guiada i comentada pels artistes