Instal·lacions, performances i recorreguts sensitius

Soc el cos estrany que mira: diagrames de l’infern contemporani

Performance

Soc el cos estrany que mira és un dels formats en què s’activa el projecte més ampli de “Diari de fàbrica”. Es tracta d’un projecte audiovisual que es planteja com una reflexió sobre l’empremta del treball industrial en l’activitat artística a partir de la trobada de la mirada de Roberto Rossellini a «Europa’ 51», amb el pensament de Simone Weil i la seva descripció del treball fordista en el seu «Diari de fàbrica».

El conjunt de registres, entrevistes i documents que conformen “Diari de fàbrica” es pensa com un repositori viu audiovisual que es pot activar en sessions de muntatge en viu o performances. Es proposa el format de spoken cinema, accions i edició i veu en viu de Marta Azparren, com a resultat dels processos d’investigació i testimonis del projecte.

Es tracta, en definitiva, de tornar a l’acte de la projecció audiovisual la seva condició d’art viva, oberta, canviant, única en cada sessió, susceptible de participació i estimulant per al pensament d’un públic que assisteix al procés de creació en viu i del qual n’és part activa.

Dia:

Dissabte 25 de maig

Durada:
60 minuts
Horari:

18h

Preu entrada:

Gratuït

Instagram

i web

IG: